Anslagstavlan

Välkommen till årets medlemsutställning

Lördagen den 17 februari och söndagen den 18 februari

Utställningen är öppen lördag, 11-16 och söndag, 11- 15 i Vendelsö Bygdegård.

Som medlem är du välkommen att ställa ut i Vendelsö Bygdegård. Anmäl ditt intresse senast den 27 januari till anders.stjernfeldt@telia.com alt. 070-566 39 35. Anders kan även svara om du har frågor när det gäller utställningen.

Så här går det till

Att vara med på utställningen kostar 100 kronor, oavsett hur många verk du får med. Vid försäljning tar konstförening 10 % av försäljningssumman.

Lämna in 2-4 verk. Hur många konstverk som just du får med, beror på hur många konstnärer som deltar. Bilderna ska vara inramade och försedda med upphängningsanordning.

Konstföreningen ordnar ett lotteri, där besökarna kan vinna ett verk av utställarna. För att få delta som utställare, vill konstföreningen att du skänker ett verk till lotteriet.

Visa din konst här på hemsidan. Nytt för i år är att du kan vara med på en utlottning om en plats för ett av dina konstverk på vår hemsida. Vi lottar ut 12 platser, ett konstverk kommer att visas per månad.

Vernissagekort kommer att finnas här närmare utställningen.

Här finns det mer praktisk information och verksförteckning till utställarna som pdf.

Konst i Haninge

I Haninge finns det konst på många platser i kommunen från Tungelsta i söder till Vendelsö i norr. I Haninge kulturhus finns det en konsthall och även 20m2 konst, en utställningsvägg för konstnärer, föreningar och skolor verksamma i Haninge. Här kan du läsa mer om arbetet med konst i kommunen.

Tips för konstföreningens medlemmar

Liisa Trevids trevliga skulpturer från föreningens 60-årsjubileum är till försäljning

till ett pris av 450 kronor/st.

Vid ev intresse var vänlig kontakta: margarethawestman@bredband.net